Video Yukle-Izle    Fotograf Galerisi    Icimizden Biri    Tehlikeler    Guncel Yasalar    Baliklar    Teknikler    Soylesiler

22/01/2010 KALEPİLSEN İNDİRKULBU RESİMLERİ

Moderatör: Temüçin Tekmir

Forum kuralları
Forum organizasyonlarınızı duyurmak ve paylaşmak içindir. Bunun dışında içeriği olan mesajlar bölüm moderatörü tarafından uygun bir bölüme yada arşive kaldırılacaktır. Ayrıca genel saygı ve ahlak kuralları geçerlidir. Bu kurallara uymayanlar için yönetimin alacağı yaptırım kararları uygulanır. Yaptırımlar yönetimin tasarrufundadır.

22/01/2010 KALEPİLSEN İNDİRKULBU RESİMLERİ

Mesajgönderen Temüçin Tekmir tarih Pzt Oca 25, 2010 11:06 am

Gece her ne kadar ufak tefek tersliklerle başlasada her zamanki gibi bol muhabbetli güzel bir gece oldu. Bazı abilerimiz dostlarımız arkadaşlarımız isteyip katılamadılar bu yüzden ufak bir burukluk geceye hakim olmadı değil. Huzurlarınızda Ahmet'ten defalarca özür dilemek istiyorum. Ahmetle oturduk konuştuk sonra ben dışarıdan gelirken o kalkmaya hazırlanmıştı. Mal bir anıma geldi ve Ahmetten bir kare bile resim alamadan adamcağız arabasına bindi ve gitti. Tekrar tekrar çok ama çok özür dilerim Ahmet. İlk katıldığın sivridişlerde en az 5 pozun söz.
Fatih, Mert gelmeyeceğini haber vermeyen ve son derece üzüldüğüm dostlarımız
Niyazi abi, Gürkan aga haber verip gelemeyenler.
Günün Bonusları Ruşen ve Erhan :-D :-D :-D
Çevir kapak olmadığı için değişik bir şeyden içelim dendi ortadaki uzun zımbırtı geldi.
Çevresinede buzları sardırdık.
Hadi dedim gülümseyinnnnn
Resim
Büloya zorla şapkasını çıkarttırdık adam içeride bere ile oturuyor
Resim
Bekir dedi geç abi birde ben çekeyim
Resim
dedi "Iıııh göbeğini sığdırayım derken Tarıkı alamadım"
Resim
"Dur bida deneyim buda ııııh. söz bu sefer yapacağım" Bu sefer tamam gibi :wink:
Resim
Umut ne kadar özlemişiz seni
Resim
Bekir'i çekiyordum bir baktım Bülent bereyi takmış ensesinde :lol: :lol:
Resim
Birde arka fon duvar olsun dedik
Resim
Emir ve Bülent (ama bakarnmısınız adam ısrarla soyunmuyor birde üstüne üstlük giyiniyor
Resim
Yalvar yakar soyunur gibi yapıyor
Resim
Tarık senide çok özlemişiz
Resim
Ruşen bütün gece gülen yüzünü eksik etmedi masamızdan
Resim
Erhan taraftara selam kalkana devam der gibi elini kaldırıp deklanşörü selamladı :-D
Resim
Emir ve Bekir son pozu verdiler
Resim
Böylecene bir gece daha bitmişti. Yanlız kaledeki garson arkadaşla konuştuğumuzda siz balığınızı getirin burada pişiririz içkinizi içersiniz dediler. Bir dahaki sefer eğer hava soğuk olursa kapalıda ve mangallı olabilir ona göre aklınızda bulunsun. :wink: Bir dahaki sefere tekrar görüşemk üzere herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederiz
ResimResimResimResim

Mangalda Balık yanında Rakı sadece hem tutmasını, hemde içmesini bilenle aynı ortamda tüketilmelidir. Aksi halde keyif eziyete, sefa cefaya dönüşür
Kullanıcı avatarı
Temüçin Tekmir
Sualtı Avcısı
Sualtı Avcısı

Re: 22/01/2010 KALEPİLSEN İNDİRKULBU RESİMLERİ

Mesajgönderen Bülent Göksu tarih Pzt Oca 25, 2010 1:36 pm

Güzel bir akşamdı. Ölü sezonda ancak bu gibi organizasyonlarda görüşebiliyoruz ama inşallah sezon açılsın dalış organizasyonlarında daha sık görüşürüz.
Bülent Göksu
0 RH+
Pendik/İstanbul
0554 539 37 26
Kullanıcı avatarı
Bülent Göksu
www.sualtiavi.com
www.sualtiavi.com

Mesajgönderen Ahos tarih Sal Oca 26, 2010 1:19 pm

Vallahi öncelikle nerden başlasam bilemedim :)
SÜPERDİ HEEE gelemeyenler kıskançlıktan çatlasın napalım :)
Sizlerle tanışmaktan aranızda olmaktan çok keyif aldım. Muhabbet çok iyiydi her ne kadar çok kalamasamda :(
Ayrıca muhabbet edemediğim arkadaşlardan özür diliyorum tabi bu ilk seferdi ama söz bi dahakine ortamın gülü olucam :)

Tim abim ne demek özür dilemek yahu, aşk olsun asıl burda özür dilenmesi gerekiyorsa ben özür dilerim. Öööle erkenden kaçar gibi kalktım. Ama malum hava şartlaı ve bi dünya yol beni bekliyordu. Malum bilenler bilir GaziOsman paşaya kar yağmıyor resmen dökülüyor. O yüzden işi şansa bırakamazdım. Gerçi o akşam kar yağmadı ama ortalığı sel götürüyordu. 9.30 da yanınızdan kalktım eve 11 de girebildim.
Gerçekten süper bir gece oldu. Bi dahakini zaten kaçırmam :)
Tanışamadığım diğer dostlarla da umarım bi sonraki tur tanışırım.
Aranızda olmakla ve beni de kabul etmenizle gurur ve onur duydum.
Sevgiler saygılar
Ahmet ÇAtmadım / İstanbul / 1979 / 0 Rh+
Kullanıcı avatarı
Ahos
Sualtı Avcısı
Sualtı Avcısı

Mesajgönderen Temüçin Tekmir tarih Sal Oca 26, 2010 1:57 pm

Mütevazi davranıyorsun ama lamı cimi yok resim çekmek aklıma gelmedi o anda affet Ahmetim
ResimResimResimResim

Mangalda Balık yanında Rakı sadece hem tutmasını, hemde içmesini bilenle aynı ortamda tüketilmelidir. Aksi halde keyif eziyete, sefa cefaya dönüşür
Kullanıcı avatarı
Temüçin Tekmir
Sualtı Avcısı
Sualtı Avcısı

Mesajgönderen muratkozal tarih Sal Oca 26, 2010 2:45 pm

Umutu görmek iyi geldi vallahi o gülümsemesinden bişey kaybetmemiş ne güzel.
Resim
Samsun Sualtı Sporları Klubü
MURAT KOZAL 1980
CMAS ***
A RH+
SUALTI ; Mutlu Olduğum Tek Yer...
Kullanıcı avatarı
muratkozal
Sualtı Avcısı
Sualtı Avcısı

Mesajgönderen Ahos tarih Sal Oca 26, 2010 11:54 pm

Temüçin Tekmir yazdı:Mütevazi davranıyorsun ama lamı cimi yok resim çekmek aklıma gelmedi o anda affet Ahmetim

hehe ne demek üstadım söz bi dahakine bikinimi giyip ööle poz vericem. Hatta yatıcam masaya üzerimde size lahmacun sunucam :mrgreen:
Ahmet ÇAtmadım / İstanbul / 1979 / 0 Rh+
Kullanıcı avatarı
Ahos
Sualtı Avcısı
Sualtı Avcısı

Mesajgönderen Temüçin Tekmir tarih Çrş Oca 27, 2010 4:02 pm

2-3 sene önce dansöz getirecez diye dedikodu yayılmış katılımda patlama olmuştu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ResimResimResimResim

Kullanıcı avatarı
Temüçin Tekmir
Sualtı Avcısı
Sualtı Avcısı

Mesajgönderen umutty tarih Çrş Oca 27, 2010 9:18 pm

muratkozal yazdı:Umutu görmek iyi geldi vallahi o gülümsemesinden bişey kaybetmemiş ne güzel.

Sağol canım kardeşim,benimde içinde siz dostları görmek inanılmaz büyük keyifti(sen yoktun Muratım ama birdahakine bekliyoruz senide).Sohbet ve dostluk kaldığı yerden devam ediyor bundan sonraki buluşmanın arası çok uzun olmasın be Timo abi,hatta sezon açılana kadar ayda bir yapalım bu muhabbeti.
Kullanıcı avatarı
umutty
Sualtı Avcısı
Sualtı Avcısı

Mesajgönderen serdar73 tarih Çrş Oca 27, 2010 10:23 pm

Keyfim yerinde olsa ben de gelecektim,ama yorgunluk stres çıkmamı engelledi sanki :roll: Umut kardeşim sen de hoşgeldin,özledik baboş levreklerini,baltabaşlarını.Herkese sevgiler,saygılar..
Denizin Temizini,Balığın Izgarasını severim..

Serdar İmre 1973
http://sualtiavi.com/page.php?page=50
Kullanıcı avatarı
serdar73

Mesajgönderen Temüçin Tekmir tarih Prş Oca 28, 2010 12:08 pm

Muratın gelebilmesi için toplantının cumartesi olması lazım. Oda tam değil. Gaz verip işi çıkabilir ama olursa yaparız. Ayda bir kasar ama 2 ayda bir zaten toplannıyoruz :wink: Ama ayda birde toplanabilen toplanır neden olmasın?

Evet Serdar son saniyede gelemedi. Bir dahaki sefere inşallah diyelim
ResimResimResimResim

Kullanıcı avatarı
Temüçin Tekmir
Sualtı Avcısı
Sualtı Avcısı

Dön FORUM ORGANİZASYONLARI

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir